+31(0)342-421333 info@gepro-electronics.nl

Serieproductie

Gepro 9 Werkwijze 9 Serieproductie

Serieproductie is samenbouwen

Van printplaat naar compleet product

Naast het produceren van de pcb’s kunnen we deze in één keer voor u afwerken met bijvoorbeeld een beschermende coating of assembleren in een behuizing. Ook het functioneel testen en afregelen van u product behoort tot de mogelijkheden.

In samenspraak zullen we bekijken wat in ieder specifiek geval van belang is. Dit hangt uiteraard af van de toepassing van het product en de externe invloeden waaraan het onderhevig is.

Onze specialisten kunnen dit voor u uit handen nemen. Van ontwerp, beschrijving van werkinstructies tot de uiteindelijke kwaliteitscontrole.

Voorraadbeheer

Maximale ontzorging, jaar rond

Om de kosten in de hand te houden, risico’s te verminderen en levertijden te verkorten kunnen wij een jaarafname printplaten voor u op voorraad houden. Dit kost u niets, wij versturen pas de factuur zodra de goederen geleverd zijn. Vooraadbeheer en serieproductie gaat samen op.

Het enige dat wij hiervoor nodig hebben is een raamovereenkomst of inkooporder voor de gehele levering. Wij zorgen ervoor dat de materialen just-in-time geleverd worden.

Wij vertellen u hier graag meer over.

Groei met ons mee

Wij sleutelen aan de nieuwste IoT innovaties totdat we verwachtingen overtreffen. Zo zitten we in elkaar. Ben jij een professional en gemotiveerd om ons team te versterken?

Wat is uw droom?

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot slimme technologie? Of wilt u onderscheidend worden in uw branche? Vertel ons waar u van droomt, wellicht kunnen wij het realiseren!