Technical Engineer

Technical Engineer

Functieomschrijving

Als Technical engineer heb je een afwisselende functie, behandel je support aanvragen en ben jij het technische en multidisciplinaire aanspreekpunt voor het ontwikkelteam. Klanten krijgen van jouw inhoudelijk advies en training en je zorgt voor de acceptatietesten. Maar je voert ook probleemanalyses en metingen uit die input zijn voor het R&D ontwikkelteam. Je signaleert kansen  voor productverbeteringen/oplossingen en waarborgt deze dan ook. Jij bent niet snel uit het veld geslagen en ziet complexe technische vragen als een uitdaging.

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken bij het leukste en groeiende technologiebedrijf van Nederland, Gepro! Met zo’n 11 enthousiastelingen wordt er hard gewerkt aan innovatieve (embedded) producten. De maatschappij digitaliseert razendsnel: Internet of Things (IoT), Big Data, predictive maintenance en sensoren etc. Ook technologie zoals ARM, bluetooth 5.0, 4G, LoRa evalueert zich continu. Deze ontwikkelingen vragen om slimme toepassingen. Gepro is specialist in Future Technology oplossingen en produceert voor verschillende sectoren zoals: automotive, machinebouw en de transportsector. Wij maken producten 'slimmer' zodat de klant vooroploopt en onderscheidend blijft. Gepro maakt Your Product Smarter!

Jouw skills

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding richting Elektrotechniek, Embedded systemen, Computer interface techniek of een afgeronde aanverwante opleiding;
  • Ervaring bij MKB dat zich bezighoudt met productontwikkeling en leveren van maatwerkproducten is een pré;
  • Slechte kwaliteit en bugs? Je hebt er een bloedhekel aan;
  • Een scherpzinnige geest en het lef om feedback te geven, zowel aan de klanten als je collega’s;
  • Analytisch ben je sterk en weet je veel van zowel (embedded) software als hardware;
  • Je bent communicatief, enthousiast, een teamplayer en kwaliteits- en resultaatgericht;
  • Druk? Daar heb jij geen last van;
  • Je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

Een fulltimebaan met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een jong en ambitieus team waar op een hoog niveau met elkaar wordt samengewerkt. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid tijdens en na werktijd. Het is een bedrijf waar veel kan en veel mag, waar ruimte is voor eigen ontwikkeling en initiatief.

Solliciteren

Vind je het leuk om mee te werken aan de nieuwste innovaties en wil jij een baan met veel verantwoordelijkheid? Pak dan je kans in de slimme wereld van Gepro! Neem direct contact op met Mathilde Methorst via telefoonnummer +31(0)342-421333 of via hr@gepro-electronics.nl.