TEAMLEAD EMBEDDED SOFTWARE ENGINEER

TEAMLEAD EMBEDDED SOFTWARE ENGINEER

Jouw functie?

Als Teamlead Engineer voor Embedded software richt jij je op de ontwikkeling van software voor innovatieve embedded systemen, apparaten en IoT-oplossingen. Jij vertaalt wensen van opdrachtgevers naar het juiste ontwerp waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen projecten, maar ook die van een aantal collega software engineers.

Je komt te werken bij het leukste technologiebedrijf van Nederland, Gepro! Met zo’n 10 enthousiastelingen wordt er hard gewerkt aan innovatieve producten. Gepro is specialist in Future Technology oplossingen door klantspecifieke hard- en software te ontwikkelen voor o.a. machinebouwers en automotive toepassingen. Wij maken dus producten 'slimmer' zodat de klant vooroploopt en onderscheidend blijft.

Gepro is Your Product Smarter!

Je komt te werken in een jong en ambitieus team waar op een hoog niveau met elkaar wordt samengewerkt. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid tijdens en na werktijd. Het is een bedrijf waar veel kan en veel mag, waar ruimte is voor eigen ontwikkeling en initiatief.  

Jouw skills?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde Hbo-opleiding richting Elektrotechniek, Embedded systemen, Technische informatica of een afgeronde aanverwante opleiding

  • Je hebt minimaal één jaar ervaring met het aansturen van een (klein) team

  • Jij hebt een klant- en resultaatgerichte werkhouding

  • Je hebt kennis van gestructureerd software ontwikkelen en je hebt ruime ervaring met control software ontwikkeling C/C++

  • Het is een pré als je en/of kennis en ervaring hebt met CAN-bus, ervaring met het programmeren van microprocessoren (bij voorkeur ARM Cortex-M) in C, combinatie van kennis van software engineering en elektrotechniek, kennis van RF, EMC, Elektrische veiligheid en CE wet- en regelgeving

Wij bieden?

Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een inspirerende werkplek met enthousiaste collega’s om je heen waar je elke dag bijleert en waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.

Solliciteren?

Wil jij software ontwikkelen voor o.a. innovatieve embedded systemen, apparaten en IoT-oplossingen? Vind je het leuk om mee te werken aan de nieuwste innovaties en verwachtingen van de klant te overtreffen? Pak dan je kans in de slimme wereld van Gepro! Neem direct contact op met Alex Knol, Interim COO, via telefoonnummer +31(0)342-421333 of via info@gepro-electronics.nl.

Solliciteer direct