+31(0)342-421333 info@gepro-electronics.nl

Mijn naam is Jan-Jaap Schuurman en begin februari ben ik gestart bij Gepro. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan op verschillende gebieden, van projectleiding R&D en co-creatie sessies begeleiden tot de meer technisch inhoudelijke kant van elektronica, mechanica en embedded software ontwikkeling.

De diversiteit van deze rollen, waarbij er zowel oog is voor de mens als techniek passen mij goed. Bij Gepro ga ik mijn kennis en kunde inzetten in als hardware ontwikkelaar om innovatieve producten te ontwikkelen, iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen!

Over Gepro

Gepro werkt al ruim 10 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals automotive, (machinebouw), transportsector, agri en de chemische industrie. In al deze oplossingen is er verbinding met het internet. De verbindingen is veelal via LTE. Ofwel 2G, 3G of 4G (5G komt er aan!). Hiermee kunnen de producten van onze klanten monitoren, sturen en wordt sensordata te gevisualiseerd in een portaal.

We komen dus nog wel eens ergens en hebben al het nodige gezien. Wij ontwikkelen altijd samen met de klant. In co-creatie maken we uw product slimmer. Onderscheidend zijn in uw markt, dat is waar wij voor gaan.

Onze klanten hebben de benodigde productkennis, ervaring en kennen de markt. Wij voegen hier onze kennis van technologie aan toe. Samen kun je echt onderscheidend zijn!

Gepro heeft een jong team en we groeien hard. Jan-Jaap Schuurman is een ervaren hardware engineer en is 12e collega. Verder bestaat ons team uit software- en hardware engineers, inkoper en assemblage medewerker. Heb je interesse om kennis te maken? Neem contact met ons op of bel naar Denise op telefoon 0342-421 333.