+31(0)342-421333 info@gepro-electronics.nl

Mijn naam is Denise Pol en sinds februari 2021 maak ik deel uit van het Gepro team als Officemanager.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de reisbranche en organiseerde groepsreizen door Europa. Met mijn organisatie en management skills en liefde voor hectiek assisteer ik graag het team met het verwezenlijken van innovatieve dromen.

Officemanager is spin in het web

Naast telefoon, post, gebouwbeheer hoop ik na corona onze bedrijf uitjes en kennis sessies te gaan organiseren. Gepro is een innovatieve club en kennis opdoen en delen is een harde voorwaarde.

Ook ga ik marketing oppakken. Naast deze website gaan we andere social media kanalen actiever inzetten. We zijn partner van o.a. FHI en IoT Academy en via netwerken willen we ook aan onze naamsbekendheid gaan werken.

Kortom, ik heb er zin om als officemanager aan de slag te gaan!

.

Over Gepro

Gepro werkt al ruim 10 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals automotive, (machinebouw), transportsector, agri en de chemische industrie. In al deze oplossingen is er verbinding met het internet. De verbindingen is veelal via LTE. Ofwel 2G, 3G of 4G (5G komt er aan!). Hiermee kunnen de producten van onze klanten monitoren, sturen en wordt sensordata te gevisualiseerd in een portaal.

We komen dus nog wel eens ergens en hebben al het nodige gezien. Wij ontwikkelen altijd samen met de klant. In co-creatie maken we uw product slimmer. Onderscheidend zijn in uw markt, dat is waar wij voor gaan.

Onze klanten hebben de benodigde productkennis, ervaring en kennen de markt. Wij voegen hier onze kennis van technologie aan toe. Samen kun je echt onderscheidend zijn!

Gepro heeft een jong team en we groeien hard. Denise in haar rol als officemanager is de 12e collega. Verder bestaat ons team uit software- en hardware engineers, inkoper en assemblage medewerker. Heb je interesse om kennis te maken? Neem contact met ons op of bel naar Denise op telefoon 0342-421 333.