Systems Architect

Embedded systems architect (m/v)

Jouw functie?

Als embedded systems architect ben je verantwoordelijk voor het vertalen van klantbehoeften in nieuwe concepten en ontwerpen. En je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van requirements. Jij bent de technische, multidisciplinaire spil van het projectteam, waarbij je je uitvoerende teamleden motiveert en controleert op kwaliteit.

Daarnaast speel je een belangrijke rol in de projectanalyse. Je communiceert samen met de Projectmanager richting de klant over budgettering, risicoanalyse en technische haalbaarheid. Ondertussen zorg je ervoor dat de projectdocumentatie klopt.

Jouw skills?

Jij bent een ervaren, multidisciplinaire denker met HBO/WO opleidingsniveau in de richting van Embedded systems / Technische informatica / Mechatronica of aanverwante achtergronden. Jij bent niet snel uit het veld geslagen en ziet complexe technische vraagstukken als een uitdaging.

Wij bieden?

Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een inspirerende werkplek waar je elke dag bijleert. Enthousiaste collega's. Een baan met veel eigen verantwoordelijkheid. En een stap in de toekomst.

Solliciteer direct

Bekijk ook deze vacatures: