+31(0)342-421333 info@gepro-electronics.nl

Over ons

Gepro 9 Over ons

Ons Gepro Team

Pionieren is ons vak

Missie Gepro team

Noemen we onszelf innovatief? We zeggen niet dat we het zijn, we bewijzen het. Keer op keer. Wij doen niet wat anderen van ons verwachten. Wij gaan verder. Wij creëren de verwachting. Dat is ons werk. Dat drijft ons. Om producten slimmer te maken.

Het gepro team pioneert

Het kan slimmer, makkelijker

Aangenaam, wij van het Gepro team zijn van die mensen die printplaten interessant vinden. We krijgen er geen genoeg van.

Van telkens slimmere elektronische producten ontwikkelen en produceren. En zien hoe ze met uitgekiende (embedded) software de wereld voor iedereen makkelijker, efficienter en veiliger maken.

Hoe je vanaf een tablet het hele huis bedient. Hoe je realtime de locatie en temperatuur in een vloot vrachtwagens checkt. Hoe je auto’s delen mogelijk maakt via een smartphone app. Hoe je… Afijn, je snapt waar we heen willen. Het Gepro team is er om de mogelijkheden van technologie maximaal te benutten. Bekijk maar eens een paarvan onze IoT oplossingen.

Omdat kansen zien niet genoeg is

Onze klanten zijn dienstverleners, ontwikkelaars en producenten van producten, machines en installaties. Die vooruitdenken. Zij zien een enorm scala aan slimme en efficiënte toepassingsmogelijkheden. Maar welke technieken zijn geschikt en hoe implementeer je die in een product? Daar helpen wij bij. 

Gepro is kansen zien én benutten. Gepro staat voor: your product smarter.

“Met Gepro zie én benut je kansen. De toekomst is veel dichterbij dan je denkt.”

Visie van het Gepro team

In de wereld van morgen zijn alle apparaten slimmer, aantrekkelijker, efficiënter. Het is een tijdperk van netwerken. Van sensoren die continu data verzamelen en met elkaar communiceren. Van informatie die blijft stromen. Overal, richting iedereen en altijd.

Pionieren is een vak apart

Voorop blijven lopen is nog nooit zo uitdagend geweest. We zien nu nog maar een glimp van de miljoenen technologische mogelijkheden. We kennen Smart Sensing, Smart Industry, Domotica, The Internet of Things (IoT), Big Data. Maar we moeten nog zoveel ontdekken, zoveel proberen, zoveel verbeteren ook.

En onze klanten meenemen in de nieuwe toepassingen die blijven ontstaan. Zodat zij voorop blijven lopen. Het Gepro team kan en wil die uitdaging niet uit de weg gaan.

Hardware engineering in het Gepro team

Gepro blijft het Gepro team

In het oog van die orkaan van informatie is rust nodig. Een gevoel van herkenning. Bij Gepro weet je waar je aan toe bent. We blijven altijd zoeken naar hoe revolutionaire printplaten met doordachte software waarde toevoegen aan jouw product. En zo aan jouw bedrijf. Dat doen we zelf. En via ons uitgebreide netwerk van product designers, web- en app developers en assemblagebedrijven.

Groei met ons mee

Wij sleutelen aan de nieuwste IoT innovaties totdat we verwachtingen overtreffen. Zo zitten we in elkaar. Ben jij een professional en gemotiveerd om ons team te versterken?

Wat is uw droom?

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot slimme technologie? Of wilt u onderscheidend worden in uw branche? Vertel ons waar u van droomt, wellicht kunnen wij het realiseren!