Over gepro

Missie

Noemen we onszelf innovatief? We zeggen niet dat we het zijn, we bewijzen het. Keer op keer. Wij doen niet wat anderen van ons verwachten. Wij gaan verder. Wij creëren de verwachting. Dat is ons werk. Dat drijft ons.

spnbox.jpg

Het kan slimmer, makkelijker

Aangenaam, wij zijn van die mensen die printplaten interessant vinden. We krijgen er geen genoeg van. Van telkens slimmere elektronische producten ontwikkelen en produceren. En zien hoe ze met uitgekiende (embedded) software de wereld voor iedereen makkelijker, efficienter en veiliger maken. Hoe je vanaf een tablet het hele huis bedient. Hoe je realtime de locatie en temperatuur in een vloot vrachtwagens checkt. Hoe je auto’s delen mogelijk maakt via een smartphone app. Hoe je… Afijn, je snapt waar we heen willen. Gepro is er om de mogelijkheden van technologie maximaal te benutten.

Omdat kansen zien niet genoeg is

Onze klanten zijn dienstverleners, ontwikkelaars en producenten van producten, machines en installaties. Die vooruitdenken. Zij zien een enorm scala aan slimme en efficiënte toepassingsmogelijkheden. Maar welke technieken zijn geschikt en hoe implementeer je die in een product? Daar helpen wij bij. 

Gepro is kansen zien én benutten. Gepro staat voor: your product smarter.

"Met Gepro zie én benut je kansen. De toekomst is veel dichterbij dan je denkt."

Visie

In de wereld van morgen zijn alle apparaten slimmer, aantrekkelijker, efficiënter. Het is een tijdperk van netwerken. Van sensoren die continu data verzamelen en met elkaar communiceren. Van informatie die blijft stromen. Overal, richting iedereen en altijd.

Pionieren is een vak apart

Voorop blijven lopen is nog nooit zo uitdagend geweest. We zien nu nog maar een glimp van de miljoenen technologische mogelijkheden. We kennen Smart Sensing, Smart Industry, Domotica, The Internet of Things, Big Data. Maar we moeten nog zoveel ontdekken, zoveel proberen, zoveel verbeteren ook. En onze klanten meenemen in de nieuwe toepassingen die blijven ontstaan. Zodat zij voorop blijven lopen. We kunnen die uitdaging niet uit de weg gaan. 

plstcn.jpg

Gepro blijft Gepro

In het oog van die orkaan van informatie is rust nodig. Een gevoel van herkenning. Bij Gepro weet je waar je aan toe bent. We blijven altijd zoeken naar hoe revolutionaire printplaten met doordachte software waarde toevoegen aan jouw product. En zo aan jouw bedrijf. Dat doen we zelf. En via ons uitgebreide netwerk van product designers, web- en app developers en assemblagebedrijven.