Office Manager

Office Manager (24 uur)

Functieomschrijving

Wij zoeken iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat en een team van 12 professionals ondersteunt, uitdaagt en aanspreekt. Iemand met veel energie die zich volop wil ontwikkelen en minimaal 24 uur per week beschikbaar is. Jij bent een ervaren speler op gebied van office management, marketing en personeelszaken. Je werkt te allen tijde secuur en bijt je vast in de taken. Je beschikt over analytisch vermogen en je bent proactief in het verder optimaliseren van processen. Daarnaast ben je in staat om risico’s en belangen in te schatten en ben je in staat prioriteiten te stellen. Want dat zal nodig zijn; geen dag is hetzelfde, maar een dag is zo gevuld! Je lost problemen op, “regelt het” en vervolgens denk je: dit kunnen en moeten wij de volgende keer efficiënter doen! In deze uitdagende en diverse rol zal je onder andere verantwoordelijk zijn voor: 

-         Office management taken (telefoon, post, agendabeheer, notuleren, archiveren, gebouwbeheer etc.);

-         Organiseren van meetings en bedrijfsuitjes (zodra het weer kan);

-         Opstellen van facturen (debiteurbeheer) en offertes;

-         Personeelszaken;

-         Urenadministratie en WBSO administratie;

-         (Mede) opstellen en in de praktijk brengen van het marketingplan;

-         Bedenken, opzetten en uitvoeren van online marketing- en advertentiecampagnes;

-         Het up-to-date houden van de website (van Gepro en andere platformen).


Bedrijfsprofiel

Je komt te werken bij het leukste en groeiende technologiebedrijf van Nederland, Gepro! Met zo’n 12 enthousiastelingen wordt er hard gewerkt aan de innovatieve producten. De maatschappij digitaliseert razendsnel: Internet-of-Things, Big Data, sensoren etc. Ook technologie zoals ARM, bluetooth 5.0 en LoRa evalueert zich continu. Deze ontwikkelingen vragen om slimme toepassingen. Gepro is specialist in Future Technology oplossingen en produceert voor verschillende sectoren zoals: automotive, machinebouw, predictive maintenance en de transportsector. Wij maken producten 'slimmer' zodat de klant vooroploopt en onderscheidend blijft. Gepro is Your Product Smarter!


Jouw skills

-         MBO/HBO werk- en denkniveau;

-         Aanvullende opleidingen op het gebied van secretariële-/management support;

-         Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare rol;

-         Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

-         Jij hebt kennis & ervaring met Exact (is een pré);

-         Jij bent pro-actief, fanatiek, accuraat en besluitvaardig, je hakt makkelijk knopen door;

-         Jij bent zowel een teamplayer als iemand die zelfstandig kan werken;

-         Jij hebt affiniteit met een technische werkomgeving.

Wij bieden

Een parttimebaan met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een jong en ambitieus team waar op een hoog niveau met elkaar wordt samengewerkt. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid tijdens en na werktijd. Het is een bedrijf waar veel kan en veel mag, waar ruimte is voor eigen ontwikkeling en initiatief.  

Solliciteren

Wil jij een inspirerende werkplek met enthousiaste collega’s om je heen waar je elke dag bijleert en waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied? Pak dan je kans in de slimme wereld van Gepro! Neem direct contact op met Ludo Zwaan via telefoonnummer +31(0)342-421333 of via hr@gepro-electronics.nl.