+31(0)342-421333 info@gepro-electronics.nl

Whitepapers

Gepro 9 Nieuws 9 Whitepapers

Whitepaper IoT en product portfolio van Gepro

Door de jaren heen hebben wij een product portfolio ontwikkeld van verschillende IoT systeem componenten. De basis bestaat uit een Gepro Connectivity Master (GCM). Dit systeem component is het hart van de verschillende IoT oplossingen en verzorgt de totale besturing van een mini kraan, een lek detectie systeem of  een klimaat besturing in een trailer.

Een tweede systeem component is de Gepro IO module (GIM) waarop sensoren (analoog, digitaal) aangesloten worden. Sensor data wordt verwerkt op de GCM. Op dezelfde GCM draait een software platform die data kan ontsluiten naar de cloud enterprise oplossingen zoals Microsoft Azure, Google Cloud of AWS. Door deze implementaties zijn portalen gemaakt o.a. in PowerBI en Progressive Web apps.

Downloaden >>

Groei met ons mee

Wij sleutelen aan de nieuwste IoT innovaties totdat we verwachtingen overtreffen. Zo zitten we in elkaar. Ben jij een professional en gemotiveerd om ons team te versterken?

Wat is uw droom?

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot slimme technologie? Of wilt u onderscheidend worden in uw branche? Vertel ons waar u van droomt, wellicht kunnen wij het realiseren!