Partner van de IoT academy

13-08-2020

Partner van de Iot academy

Op 11 augustus 2020 is Gepro partner geworden van IoT academy. In aanwezigheid van Jasper Kuin (directeur) en Fabian van Prooijen (Operationeel manager) van de IoT academy en Ludo Zwaan (directeur Gepro) is de overeenkomst getekend in de fraaie setting van de voormalig RDM werf.

Samenwerking IoT mogelijkheden

Gepro wil graag hun 10 jarige IoT expertise inbrengen in de samenwerking om zo de bezoekers van de academy te inspireren met IoT mogelijkheden. Gepro maakt producten ‘smarter’ van hun B2B klanten door de gehele IoT keten – van sensor t/m visualisatie – te ontwikkelen en produceren. Aansprekende casussen is de monitoring en besturing van mini-kranen, climate control in trailers en een detectiesysteem voor opslagtanks voor de chemische industrie. Een aantal van deze toepassingen zullen op de website van de IoT Academy gepost gaan worden.


Jasper Kuin ziet kansen: 'deze samenwerking past precies in onze ambitie, een eco systeem te creëren met kleine en grote partijen om de IoT innovatie te versnellen in Nederland.’

Aangevuld door Ludo Zwaan: ‘tijdens ons gesprek hebben we direct al waardevolle kennis gedeeld over whitepapers, mogelijke bijdrage aan het onderwijs en suggesties gegeven voor nieuwe leveranciers.’

De voormalige Rotterdamse Droogdokmaatschappij (RDM) is sinds 2010 een Innovation Dock. Het is een plek waar studenten onderzoek doen, startups uitgroeien tot volwaardige ondernemingen en succesvolle maakbedrijven tot nieuwe ideeën komen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op.