Nieuwe directeur bij Gepro

20-01-2020

Per 1 januari 2020 is er een nieuwe directeur bij Gepro. Wij stellen hem graag aan jullie voor!

 

Mijn naam is Ludo Zwaan, 55 jaar en gehuwd en samen met mijn vrouw en 2 dochters wonen wij in de aangrenzende gemeente Nijkerk, in het prachtige dorp Hoevelaken. Op 1 januari 2020 ben ik gestart als Gepro directeur en ik heb er veel zin in.

 

Strategie is executie

 

Strategie = executie, de titel van de bestseller van Jacques Pijl, zijn woorden die voor mij leidend zijn. Na mijn elektrotechnische opleiding (HTS-E) heb ik in strategische, operationele en managementfuncties gewerkt o.a bij Philips, maar ook in het MKB.

 

Hierbij heb ik mij altijd ingezet om vanuit een strategie een (nieuwe) business op te zetten en/of uit te bouwen. In mijn ruim 25 jarige loopbaan heb ik in verschillende disciplines gewerkt zoals productontwikkeling (embedded hardware en software), projectmanagement en product roll out in combinatie met business development. Dit heb ik nooit alleen gerealiseerd, maar altijd in teamverband door het (in)direct leiding te geven aan project- en expertiseteams. Als Gepro directeur wil al mijn ervaring inzetten om dit mooie bedrijf te laten groeien.

 

Het internet der dingen

 

Gepro is tien jaar geleden geboren om innovatieve maatwerk producten te ontwikkelen. Maar de technische Internet-of-Things (IoT) mogelijkheden denderen door en in deze vernieuwingen blijven we volop in meedoen.

 

Het bestaande beter doen

 

Maar ruimte voor vernieuwing is alleen bij het goed werken van het bestaande. Mijn ambitie is om veranderingen te realiseren op het snijvlak van klant, proces en organisatie, om het bestaande nog beter te doen.

 

Maar naast verbeteren willen we ook groeien in de IoT markt. Want er is de afgelopen jaren een mooi portfolio ontwikkeld van (deel)producten die in vele B2B markten ingezet kunnen worden. Welke markten dit zijn gaan we in 2020 nader bepalen om zo meer volumes en nieuwe business modellen te ontwikkelen. Daarbij zoeken we als team nadrukkelijk de samenwerking met klanten en leveranciers.

 

Voorgaande Gepro directeur: bedankt!

 

De afgelopen periode heeft Alex Knol het team geleid als interim directeur, waarvoor ik hem hartelijk wil bedanken. Samen met ons jonge en krachtige team van elf collega's zie ik er naar uit om de komende periode onze klanten en leveranciers te ontmoetten en de samenwerking te continueren.