Krachtige mobiliteitsoplossing

17-09-2020

Gepro heeft in nauwe samenwerking met Vecore een krachtige mobiliteitsoplossing ontwikkeld

Steeds meer autogebruikers stellen specifieke eisen aan het gebruik, de toegankelijkheid en duurzaamheid van mobiliteit. Het moet goedkoper, schoner en slimmer. Hier bedacht Vecore een oplossing voor! 

SmartBox

Gepro heeft de hard- en software ontwikkeld voor de SmartBox. Een slimme box waarmee een gewoon voertuig in no-time wordt omgetoverd tot een voertuig welke op afstand is te beheren.   

  • CE-gecertificeerd: de box is brand-, schok- en trilbestendig. 
  • Track & trace: de box levert de locatiegegevens en de kilometerregistratie van het voertuig. Ook is FOTA aan board.
  • De SmartBox leest gegevens uit het voertuig zowel via OBD-II als CANbus. Door deze dubbele configuratie beschikt de gebruiker altijd over de meest relevante en accurate informatie van het voertuig.

Always in control

De SmartBox is het meest essentiële onderdeel van de mobiliteitsoplossing van Vecore. De belangrijkste vraag bij autodelen is namelijk: wie is er verantwoordelijk voor de staat van het voertuig? Hoe houd je als eigenaar de controle? De gebruiker kan met de box via de beheersoftware zien in welke condities de voertuigen verkeren, of er storingen zijn, hoeveel brandstof er in de tank zit en waar de auto zich op dat moment bevindt.

Gemak boven alles

Gemak voor de gebruiker staat bovenaan. Daarom heeft de gebruiker twee toegangsmogelijkheden tot de auto’s: via de app (Bluetooth 4.0) of via de smartcard (RFID/NFC). Dankzij deze slimme oplossingen stappen mensen zowel met als zonder smartphone eenvoudig in. Zelfs als je in een parkeergarage staat waar geen GPRS-dekking is, kan de auto worden geopend.

Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Neemt u dan contact op met Reinald Bronkhorst van Vecore.