Gepro partner van Sim Services

17-04-2020

Alleen ga je snel, maar samen kom je verder. Deze bekende Keniaanse gezegde is zeker van toepassing in de samenwerking die Gepro heeft met SimServies. Na het bezoek van Jeroen Gijzen, commercieel directeur hebben we afgesproken om de samenwerking te intensiveren.

Waarom Sim Services

Voor ons is Sim Service een service gerichte onafhankelijk connectivity partner die meedenkt aldus Ludo Zwaan. Of het nu gaat om het type simkaart, wereldwijde dekking of multi-netwerk waarbij geroamd kan worden naar zo’n beetje alle mobile netwerken, ze kunnen het leveren.

Connectivity van mini cranes

Een van onze klanten is Hoeflon, ontwikkelaar en producent van mini kranen. Al deze kranen zijn verbonden via het 3G/4G netwerk en worden wereldwijd gemonitord.

Op de website van Sim Services is uitgebreid te lezen dat Gepro en Sim Services samen een oplossing leveren aan Hoeflon waarmee predictive maintance is gerealiseerd.

Sim Services en Gepro

Beide mannen hebben afgesproken om regelmatig elkaar te informeren over M2M en IoT ontwikkelingen. Het kennisniveau is hoog, er wordt snel gereageerd op vragen en ondersteuning.