Gepro benoemd tot Smart Industry ambassadeur

08-04-2016

Als ontwikkelaar van slimme technologische oplossingen dragen wij een warm hart voor innitiatieven ter bevordering van de bekendheid en toepasbaarheid van onderwerpen als Big Data en The Internet-of-Things.

Omdat wij klaar zijn voor de toekomst en graag willen bijdragen aan het doel van Smart Industry zijn wij toegetreden tot het Smart Industry Amabasadeurs netwerk.

Smart Industry staat voor het versterken van de Nederlandse industrie door maximaal gebruik te maken van de nieuwste informatie en technologische ontwikkelingen, zodat onze bedrijven efficiënter, flexibeler, kwalitatief beter en tailor made kunnen produceren.

Waarom Smart Industry:

  • Optimaliseert de productie met inzet van ICT. Slimme machines en robots communiceren onderling met elkaar, sporen zelf fouten op en herstellen die fouten.
  • Optimaliseert de interactie tussen mens en machine.
  • Zorgt voor sneller, duurzamer en goedkoper produceren en leidt tot maatwerk van hoogwaardige kwaliteit.

Bent u benieuwd naar onze activiteiten als Smart Industry ambasadeur of wilt u weten wat Gepro voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over Smart Industry kijkt u op www.smartindustry.nl/