+31(0)342-421333 info@gepro-electronics.nl

Gepro IO Module

Gepro 9 IoT oplossingen 9 Gepro IO Module

Specificatie GIM

Toepassingen Automotive
Smart Mobility
Industrial Applications
Predictive Maintenance
Productnaam Gepro IO Module
Type 1M11
Doel Op de GIM worden sensoren en actuatoren aangesloten. Via de CANbus en het CANopen protocol wordt de sensordata verstuurd naar de GCM controller.
Opgeleverd 2018 – heden
Specificaties Power: 9-36 VDC
Enclosure: Kunststof (DIN, UL94)
Processor: NXP Cortex-M3
Connectivity: 2 x CAN en 10 GPIO (analoog/digitaal)
Positioning: GPS/GNSS
Certificates: CE, IP67
Other: gyro, compass, accelerometer

Gepro IO Module – GIM

Vrijwel elke type sensor/actuator kan worden aangesloten op de GIM. Het is een essentiele en veelgebruikt systeem-component om uw product ‘slim’ te maken.

Data verzamelaar

De Gepro IO module is een oplossing om sensordata te verzamelen en om communicatie mogelijk te maken van sensor / actuator naar de Gepro Connectivity Master (GCM).

De kracht van de GIM is zijn programmeerbare I/O. Daarnaast is deze geschikt voor verschillende soorten sensoren en actuatoren. De GIM is ruggedized en waterdicht (IP67) met aanzienlijke rekenkracht aan boord (ARM Cortex 3). De embedded applicatiesoftware verwerkt de I/O-gegevens en communiceert via de CANbus met de GCM.

Software modulariteit

Modulariteit is het fundament van de embedded GIM-software. Het bestaat uit een RTOS, een Board Support Package (BSP) en het Gepro Embedded Software Platform (GESP). De laatste bewaakt en bestuurt compactkranen, klimaatbeheersing in vrachtwagentrailers, maar ook een lekdetectiesysteem in de chemische industrie.

 

“De GIM verzamelt sensordata en via de CANbus wordt het doorgestuurd naar de GCM. De kracht van de GIM is dat alle (digitale/analoge) IO’s zijn te programmeren. Gepro is daarin écht uniek!”

Bert-Jan Cousijnsen
TeamLead

iot-chain

Groei met ons mee

Wij sleutelen aan de nieuwste IoT innovaties totdat we verwachtingen overtreffen. Zo zitten we in elkaar. Ben jij een professional en gemotiveerd om ons team te versterken?

Wat is uw droom?

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot slimme technologie? Of wilt u onderscheidend worden in uw branche? Vertel ons waar u van droomt, wellicht kunnen wij het realiseren!