+31(0)342-421333 info@gepro-electronics.nl

Gepro Connectivity Master

Gepro 9 IoT oplossingen 9 Gepro Connectivity Master

Specificatie GCM

Toepassingen Automotive en Mobility
Industrial Applications
Predictive Maitenance
Productnaam Gepro Connectivity Master – GCM
Types 3M en 3L
Doel De CGM is een robuuste controller met een ARM4 processor en een (3G/4G) gateway. Het bestuurt een systeem van sensor t/m visualisatie door een embedded platform.
Opgeleverd 2018 – heden
Specificaties

Power: 9-36 VDC
Enclosure: Kunststof (DIN, UL94)
Processor: NXP Cortex-M4 & 8 GB eMMC
Connectivity: GSM – 2G/3G/4G/LTE-M/NB-IoT
Positioning: GPS/GNSS
Storage: uSD Card (8GB)
Certificates: CE, IP67
Other: gyro, compass, accelerometer

Interfaces:

  • 2 x CANopen
  • Full RS485
  • RF
  • Bluetooth V5
  • Full OBD-II
  • Micro SIM of eSIM
  • 2 x GPIO

Gepro Connectivity Master

Elke IoT keten kan door de GCM family bestuurd worden door onze universele controller en gateway. Het is een essentieel systeem-component die uw product slimmer maakt.

De GCM is een oplossing om secure IoT communicatie van sensor – via een celllulair netwerk – naar dataopslag in de cloud te realiseren. De kracht van de GCM is dat het de totale besturing in zich heeft van het systeem waarin het gebruikt wordt.

Daarnaast heeft het een brugfunctie tussen de verschillende sensoren en actuatoren en de bestemming, veelal een portaal of een datawarehouse.

De GCM heeft een ruggedized behuizing, met aanzienlijke processing power aan board met daarop embedded software die een compactkraan of de climate control in een trailer bestuurt.

GCM familie

Gepro levert een GCM met verschillende cellulaire mogelijkheden. Standaard verstuurt de GCM de data via 3G en 4G, maar deze is ook voorbereid op LTE-M en NB-IoT door onze mini-PCI aanpak.
De CANbus verbindt de systeemdelen onderling, zoals de Gepro IO Module. Daarnaast wordt Firmware Over The Air (FOTA) standaard ondersteund.

Er zijn twee varianten:

  • 3M  – WiFi, Bluetooth 5, RF (868 Mhz), 2 x CAN, RS485/422, OBD en verschillende IO pinnen
  • 3L – Bluetooth en 1 x CAN

 

“De GCM is een alles omvattende control unit. Het kan een machine besturen door zijn krachtige ARM4 platform en zijn cellulaire verbinding met internet. Gepro is daarin écht uniek!”

Ludo Zwaan
Directeur

iot-chain

Groei met ons mee

Wij sleutelen aan de nieuwste IoT innovaties totdat we verwachtingen overtreffen. Zo zitten we in elkaar. Ben jij een professional en gemotiveerd om ons team te versterken?

Wat is uw droom?

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot slimme technologie? Of wilt u onderscheidend worden in uw branche? Vertel ons waar u van droomt, wellicht kunnen wij het realiseren!