EMBEDDED HARDWARE ENGINEER

Embedded hardware engineer

Jouw functie?

Als embedded hardware engineer ben jij samen met het team verantwoordelijk voor het ontwikkelen en prototypen van printplaten en het opstellen van correcte productiedata. Je werkt aan de hand van requirements, maar hebt grote vrijheid om samen met je teamleden innovatieve oplossingen te bedenken en te realiseren. Het hardware team werkt nauw samen met de software engineers en onderhoudt contacten met de productie.

Je komt te werken bij het leukste technologiebedrijf van Nederland, Gepro! Met zo’n 10 enthousiastelingen wordt er hard gewerkt aan de innovatieve producten. De maatschappij digitaliseert razendsnel: Internet-of-Things, Big Data, sensoren etc. Ook technologie zoals microchips, bluetooth en LoRa evalueert zich continu. Deze ontwikkelingen vragen om slimme toepassingen. Gepro is specialist in Future Technologie oplossingen. Wij maken producten 'slimmer' zodat de klant vooroploopt en onderscheidend blijft!

Jouw skills?

- Je beschikt over minimaal een afgeronde Hbo-opleiding richting Elektrotechniek, Embedded systemen, Technische informatica of een afgeronde aanverwante opleiding
- Jij hebt een klant- en resultaatgerichte werkhouding en vindt het leuk om in projectverband of zelfstandig mooie producten te ontwikkelen
- Je hebt ervaring met productontwikkeling en het ontwikkelen van embedded systemen
- Je kunt feilloos overweg met CAD-ontwerpsoftware voor Pcb’s, zoals Altium Designer
- Je bent enthousiast, een teamplayer en kwaliteits- en resultaatgericht
- Het is een pré als je kennis hebt van RF, EMC, Elektrische veiligheid en CE wet- en regelgeving

Wij bieden?

Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een inspirerende werkplek met enthousiaste collega’s om je heen waar je elke dag bijleert en waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied. Je hebt veel verantwoordelijkheid en een stap in de toekomst.

Solliciteren?

Wil jij hardware ontwikkelen voor o.a. innovatieve embedded systemen, apparaten en IoT-oplossingen? Vind je het leuk om mee te werken aan de nieuwste innovaties en verwachtingen van de klant te overtreffen? Pak dan je kans in de slimme wereld van Gepro! Neem direct contact op met Henk van de Stroet, COO, via telefoonnummer +31(0)342-421333 of via info@gepro-electronics.nl.

Solliciteer direct