EMBEDDED HARDWARE ENGINEER

Embedded hardware engineer (m/v)

Jouw functie?

Als Hardware engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en prototypen van printplaten en het opstellen van correcte productiedata. Je werkt aan de hand van requirements, maar hebt grote vrijheid om samen met je teamleden innovatieve oplossingen te bedenken en te realiseren. Je werkt nauw samen met de system architect en software engineers en onderhoudt contacten met de productie.

Jouw skills?

Jij beschikt over een relevante technische opleiding op HBO niveau en hebt minimaal twee jaar (recente) ervaring als hardware engineer. Je hebt ervaring met productontwikkeling en het ontwikkelen van embedded systemen. Je kunt feilloos overweg met CAD ontwerpsoftware voor PCB’s, zoals Altium Designer. Verder heb je kennis van digitale en analoge elektronica. Ervaring met het programmeren van microprocessoren (bij voorkeur ARM Cortex-M) in C is wenselijk.

Kennis van RF, EMC, Elektrische veiligheid en CE wet- en regelgeving is een pré. Jij hebt een klant- en resultaatgerichte werkhouding en vindt het leuk om in projectverband mooie producten te ontwikkelen.

Wij bieden?

Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een inspirerende werkplek waar je elke dag bijleert. Enthousiaste collega's. Een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en uitdagende projecten om aan te werken. En een stap in de toekomst.

Solliciteer direct

Bekijk ook deze vacatures: