EMBEDDED HARDWARE ENGINEER

Embedded Hardware Engineer

Functieomschrijving

Als embedded hardware engineer ben jij samen met het team verantwoordelijk voor het ontwikkelen en prototypen van pcb’s en het opstellen van correcte productiedata. Je werkt aan de hand van requirements, maar je hebt grote vrijheid om samen met je teamleden innovatieve oplossingen te bedenken en te realiseren. Het hardware team werkt nauw samen met de software engineers en onderhoudt contacten met de productie.

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken bij het leukste en groeiende technologiebedrijf van Nederland, Gepro! Met zo’n 10 enthousiastelingen wordt er hard gewerkt aan de innovatieve producten. De maatschappij digitaliseert razendsnel: Internet-of-Things, Big Data, sensoren etc. Ook technologie zoals ARM, bluetooth 5.0 en LoRa evalueert zich continu. Deze ontwikkelingen vragen om slimme toepassingen. Gepro is specialist in Future Technology oplossingen en produceert voor verschillende sectoren zoals: automotive, machinebouw, predictive maintenance en de transportsector. Wij maken producten 'slimmer' zodat de klant vooroploopt en onderscheidend blijft. Gepro is Your Product Smarter!

Jouw skills

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde Hbo-opleiding richting Elektrotechniek, Embedded systemen, Technische informatica of een afgeronde aanverwante opleiding;

  • Jij hebt een klant- en resultaatgerichte werkhouding en vindt het leuk om in projectverband of zelfstandig mooie producten te ontwikkelen;

  • Het is een pré als je al ervaring hebt met productontwikkeling en het ontwikkelen van embedded systemen;

  • Je kunt feilloos overweg met CAD-ontwerpsoftware voor Pcb’s, zoals Altium Designer;

  • Je bent enthousiast, een teamplayer en kwaliteits- en resultaatgericht;

  • Het is een pré als je kennis hebt van RF, EMC, Elektrische veiligheid en CE wet- en regelgeving.

Wij bieden

Een fulltimebaan met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een jong en ambitieus team waar op een hoog niveau met elkaar wordt samengewerkt. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid tijdens en na werktijd. Het is een bedrijf waar veel kan en veel mag, waar ruimte is voor eigen ontwikkeling en initiatief.

Solliciteren

Wil jij hardware ontwikkelen voor o.a. innovatieve embedded systemen, apparaten en IoT-oplossingen? Vind je het leuk om mee te werken aan de nieuwste innovaties en verwachtingen van de klant te overtreffen? Pak dan je kans in de slimme wereld van Gepro! Neem direct contact op met Mathilde Methorst via telefoonnummer +31(0)342-421333 of via hr@gepro-electronics.nl.

Solliciteer direct