DIRECTEUR

DIRECTEUR

Jouw functie?

Je komt te werken bij het leukste technologiebedrijf van Nederland, Gepro! Met zo’n 10 enthousiastelingen wordt er hard gewerkt aan innovatieve producten. Gepro is specialist in Future Technology oplossingen door klantspecifieke hard- en software te ontwikkelen voor o.a. machinebouwers en automotive toepassingen. Wij maken dus producten 'slimmer' zodat de klant vooroploopt en onderscheidend blijft.

Gepro is Your Product Smarter!

Je komt te werken in een jong en ambitieus team waar op een hoog niveau met elkaar wordt samengewerkt. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid tijdens en na werktijd. Het is een bedrijf waar veel kan en veel mag, waar ruimte is voor eigen ontwikkeling en initiatief.  

Wat verwachten we van jou:

  • Organisatie verder vormgeven
  • Procesverbeteringen signaleren en doorvoeren
  • Onderhouden van klantrelaties
  • Het binnenhalen van nieuwe opdrachten
  • Scope management
  • Bewaken van financiële zaken
  • Aansturen van het team in samenwerking met de teamleads

Jouw skills?

De directeur die wij zoeken is een goede gesprekspartner, commercieel vaardig, aangenaam in de omgang en heeft ervaring met procesverbeteringen. Verder beschik je over een HBO- of WO-diploma in een relevante richting en heb je werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring in technische engineering en elektronica is een pré. Je beschikt over goede IT-vaardigheden en daarnaast heb je goede kennis van- en ervaring met projectmanagement technieken.

Wij bieden?

Een fulltimebaan (40 uur) met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een mooie werkplek met enthousiaste collega’s. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een zeer dynamische omgeving.

Solliciteren?

Wil jij als directeur werken bij een innovatief bedrijf op het gebied van embedded systemen, apparaten en IoT-oplossingen? Vind je het leuk om Gepro verder te professionaliseren en te laten groeien samen met jouw team? Pak dan je kans in de slimme wereld van Gepro! Neem direct contact op met Henk van de Stroet (directeur), via telefoonnummer +31(0)342-421333 of via hr@gepro-electronics.nl.