CHIEF OPERATING OFFICER (COO)

CHIEF OPERATING OFFICER (COO)

Jouw functie?

Je komt te werken bij het leukste en groeiende technologiebedrijf van Nederland, Gepro! Met zo’n 10 enthousiastelingen wordt er hard gewerkt aan de innovatieve producten. De maatschappij digitaliseert razendsnel: Internet-of-Things, Big Data, sensoren etc. Ook technologie zoals microchips, bluetooth en LoRa evalueert zich continu. Deze ontwikkelingen vragen om slimme toepassingen. Gepro is specialist in Future Technologie oplossingen. Wij maken producten 'slimmer' zodat de klant vooroploopt en onderscheidend blijft. Gepro is Your Product Smarter!

Je komt te werken in een jong en ambitieus team waar op een hoog niveau met elkaar wordt samengewerkt. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid tijdens en na werktijd. Het is een bedrijf waar veel kan en veel mag, waar ruimte is voor eigen ontwikkeling en initiatief.  

Als COO ben je lid van het managementteam en rapporteer je aan de CEO. Je bewaakt de belangen van de klant en hebt veelvuldig contact met de klanten en bewaakt dat er wordt geleverd wat de klant heeft gevraagd. Daarbij werk je samen met collega’s. Kernactiviteiten van de COO:

- Aanspreekpunt zijn voor de klanten;
- Bewaken van het belang van de klant;
- Scope management;
- Bewaken van de projectplanning van de klant;
- Rapportering over voortgang, status en risico;
- Bewaken financiële zaken;
- Project rapportage;
- Maken van een delivery plan (roadmap/projectplan);
- Begeleiden van de uitvoering van het delivery plan;
- Zorgen voor een goede overdracht van nieuwe projecten naar de operationele organisatie;
- Klanttevredenheid vergroten;
- Verantwoordelijk voor planning;
- Onderhouden en uitbouwen van klantrelaties;
- Rapporteren en verantwoording afleggen aan de klant;
- Je creëert en behoudt overzicht en zorgt voor structuur in een dynamische en snel veranderende omgeving;
- Aansturen van het operationele team (hardware engineers en software engineers).

Jouw skills?

De COO die wij zoeken heeft minimaal 5 jaar ervaring, is communicatief vaardig (hard op inhoud en zacht op relatie), representatief en aangenaam in de omgang en een teamplayer. Verder beschik je over een HBO of WO diploma in een relevante richting, je hebt goede algemene IT-vaardigheden en ervaring in technische engineering branche is een pré. Daarnaast heb je goede kennis van en ervaring met projectmanagement technieken.

Wij bieden?

Een fulltimebaan (40 uur) met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een inspirerende werkplek met enthousiaste collega’s in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een mooie stap in de toekomst.

Solliciteren?

Wil jij als COO werken bij een innovatief bedrijf op het gebied van embedded systemen, apparaten en IoT-oplossingen? Vind je het leuk om Gepro verder te professionaliseren en te laten groeien samen met jouw team? Pak dan je kans in de slimme wereld van Gepro! Neem direct contact op met Alex Knol (Interim COO), via telefoonnummer +31(0)342-421333 of via hr@gepro-electronics.nl.

Solliciteer direct